vizija

"Prepričani smo, da smo proizvodnjo visoko kakovostnih izdelkov EMI oklop na najbolj ekonomičen in okolju prijazen način je to mogoče, in da se ne bo spremenilo. Mi smo vedno na razgledni za inovacije.

Verjamemo v dobrih rešitev, da bi moral tudi biti enostavna in ne unneccessarily kompleks. Prepričani smo, da moramo v lasti in nadzor primarnih tehnologij, ki se skrivajo za izdelke, ki jih sprejemamo, in sodelujejo le na trgih, kjer smo lahko dajo pomemben prispevek. Bomo neverturn projekt navzdol, saj do sedaj smo vedno našli rešitev za naše stranke.

Res smo se osredotočajo na vsakem projektu delamo naprej, saj menimo, da je vsak od resnično pomembno in smiselno. Verjamemo v intenzivnem sodelovanju in navzkrižno opraševanje med našimi različnimi skupinami inženirjev, ki nam omogoča, da inovacije na načine, ki jih drugi ne ujemajo. Odkrito povedano, ne reši za nič manj kot odličnost v vsaki skupini v družbi, imamo poštenost, da prizna, če se motimo in pogum, da spremenim. In mislim, da ne glede na to, kdo zaseda katero mesto se te vrednosti tako vgrajeni v tej družbi, da bomo še naprej narediti zelo dobro. "

AM van Tienhoven, predsednik uprave Holland zaščitnih sistemov BV

Želite ...