PCB- pločevinke, tesnila, ohišja in posnetke

Danes EMI zaščitni tiskanem vezju je precej zapleteno. Ste se ukvarjajo s prostorom, težo in trdnost. Učinkovit EMI zaščita je treba pridobiti, temveč mora biti izpolnjen z zgornjimi specifikacijami.

Naši PCB strokovnjaki ščit skupaj z vami od zasnove, hitro izdelavo prototipov pa do proizvodnje. Self-avtomatsko pakiranje pripada možnosti.

1500 - 1800 serije PCB zaščitna pločevinke in ščiti Predal

EMI ščiti na ravni vezij. V tem productgroup najdete PCB zaščite za ščit del tiskano vezje. To je, da ščiti na vir hrupa ali za zaščito občutljivih čip pred elektromagnetnimi motnjami.

Zaščita posnetke & zatiči za 1500 serijo PCB ščit pločevinke

Zaradi naše inovativne PCB ščit posnetkov in zatiči elektromagnetne interference (EMI) in radiofrekvenčne motnje (RFI) Promocijsko ščit za PCB brez po spajkanje je sedaj mogoče! Holland zaščitnih sistemov BV površinsko montažo (SMD) zaščitni posnetki so stroškovno učinkovita alternativa za ročno spajkanje. Miniaturna zasnova omogoča trak in kolutu embalaže združljiv s standardno opremo umestitvi visoke hitrosti. RFI ščit posnetkov je mogoče namestiti kjerkoli na PCB, odpravlja potrebo po dodatnih lukenj in prihrani dragoceni PCB nepremičnin. Opremljen s štirimi neodvisnimi vzmetnimi kontakti so zanesljive RFM ščita posnetki omogoči odstranitev ščit in zamenjavo za predela in / ali vezje.

1550 - 1570 serije PCB zaščitna tesnila

Zelo majhna Prevodna folija, prevodne gume in prevodni silikon PCB zaščitna tesnila.

Elastični in električni stiki s SMT. Ta serija ponuja Surface montaže Technology (SMT) združljiv priključek električni elastomer z dobro elastično okrevanje in električne premoženja, tako da nudi ne le blazino, ampak tudi električno povezovanje in ozemljitev med električnimi predmeti in PCB.

1900 - 1950 serije PCB zaščitna ohišja / ograjeni

Enojno in dvojno plast EMI ohišja ščit in ograjeni standardnih velikostih in ki po risbi kupca.

Izdelujemo Mu-baker EMI Shielding ohišja (1900 Series) v vseh oblik in velikosti. Te zaščitni ohišja, ki se dajejo v obstoječi za primer plastičnega ohišja, ker niso dovolj močni, da služi kot ohišje elektronike na njej lastno. To je najbolj ekonomična rešitev, če vaš obstoječi elektronika ohišje ne zagotavlja zadostne elektromagnetno zaščito.

Vendar pa izdelujemo tudi zelo lepo videti, dvoslojni elektronika ohišja, ki se lahko z vsemi možnimi slotov, ki so potrebni za elektroniko prostoru. Pomislite izrezi za gumbe, pristanišča, zaslonov in še več. Dvojnega sloja zaščiteni ohišja je lahko opremljen tudi z vašim logotipom podjetja. Izdelek se lahko izvede v celoti v skladu z risbo.

Izberite eno od spodnjih izdelkov za več informacij.