ščit tesnila

Kot delovna frekvenca poveča in naprave postali bolj zapleteni, so lahko bolj dovzetni za elektromagnetne motnje (EMI). Zaradi tega inženirjev danes obraz večje izzive. EMI ščiti navadno izvaja v zasnovi, da izoliramo en sestavni del ali del naprave z drugo. Zaradi zagotavljanja zanesljivega in robusten električni tesnilo, se EMI zaščitni tesnilo pogosto vključeni med ohišjem ščit in naležno površino naprave. Na Holland zaščitnih sistemov BV, smo se prepričajte, EMI in EMI / IP tesnila, kjer so najbolj povpraševanja je vedno na voljo iz zaloge. Naši EMI- in EMI / IP ščit in ozemljitev tesnilo rešitve izpolnjujejo različne potrebe aplikacij in soočanje z izzivi oblikovalci srečujejo. Zaradi naše obsežne strojev smo sposobni proizvajati nobene oblike in vrste tesnilo.

Holland zaščitnih sistemov BV je lahko kakršno koli meri profil EMI zaščitni tesnilo. Naši EMI tesnila prihajajo s posebnimi standardi ščit, vendar če imate projekt, ki zahteva posebne potrebe, se obrnite na našo EMI in RF ščit strokovnjaki še danes!

EMI tesnila

EMI zaščitni tesnila prihajajo v različnih oblik, velikosti in materialov. Za vsako aplikacijo, obstaja še ena vrsta EMI zaščitnega tesnila primeren. Poleg tega je pomembno tudi, kako visoko bi moral biti zmanjšanje / slabljenje.

EMI / IP tesnila

V tej skupini izdelkov boste našli EMI ščitnik tesnila, ki imajo tudi dobre vode tesnilne lastnosti. Skrajšani ta tesnila so iz EMI / IP tesnil.

Fingerstrips

Fingerstrip tesnila in izdelki iz kovine ozemljitve za ščit in ozemljitev