hollandshielding.com Pravilnik o zasebnosti

Ta politika zasebnosti je bil pripravljen, da bi bolje služili tistim, ki se ukvarjajo s tem, kako je njihov "osebno določljivi podatki" (PII), ki se uporablja na spletu. PII, kot se uporablja v zakonodaji ZDA zasebnosti in varnosti informacij, so informacije, ki se lahko uporablja samostojno ali z drugimi informacijami za prepoznavanje, stik, ali pa najti eno osebo, ali za identifikacijo posameznika v kontekstu. Prosimo, pozorno preberite naš pravilnik o zasebnosti, da bi dobili jasno razumevanje, kako zbiramo, uporabljamo, zaščititi ali kako drugače ravnati vaše osebne podatke v skladu z našo spletno stran.


Katere osebne podatke zbiramo od ljudi, ki obiščejo našo blog, spletno stran ali aplikacijo?

Pri naročanju ali registracijo na naši spletni strani, kot je primerno, boste morda morali vnesti svoje ime, e-poštni naslov, poštni naslov ali druge podatke, da vam pomaga s svojimi izkušnjami.


Ko zbiramo podatke?

Zbiramo informacije od vas, ko oddate naročilo, se naročite na e-novice, izpolnite obrazec ali vnesti podatke na naši spletni strani.


Kako uporabljamo vaše podatke?

Mi lahko uporabi informacije, ki jih zbiramo od vas, ko se prijavite, opravite nakup, se prijavite na naše novice, odzivajo na ankete ali tržnega komuniciranja, brskanje po spletni strani, ali pa uporabite neko drugo stran ima na naslednje načine:

  • Če želite prilagoditi uporabniško izkušnjo in nam omogočajo, da poda vrsto vsebin in izdelkov, ponudbe, ki vas najbolj zanimajo.
  • Da bi izboljšali našo spletno stran, da bi vam lahko bolje služil.
  • Da bi nam omogočajo boljše storitve vam v odziv na vaše zahteve za storitve za stranke.
  • Za dajanje tekmovanje, promocijo, raziskavo ali drugo funkcijo spletnega mesta.
  • Za hitro obdelavo vaše transakcije.
  • Če želite poslati periodične e-pošto v zvezi z naročilom ali drugih izdelkov in storitev.

Kako zaščititi podatke obiskovalcev?

Naša spletna stran je skenirana redno za varnostne luknje in znanih ranljivosti, da bi vaš obisk na naši spletni strani čim bolj varno.

Mi uporabljamo redno Malware skeniranje.

Vaši osebni podatki so navedeni za zavarovana omrežja in je na voljo le omejeno število oseb, ki imajo posebne pravice za dostop do teh sistemov, in so potrebni, da so informacije zaupne. Poleg tega so vse občutljive / kreditne informacije, ki jih priskrbi šifrirajo s pomočjo Secure Socket Layer (SSL) tehnologijo.

Izvajamo vrsto varnostnih ukrepov, ko uporabnik odda naročilo vstopi, navaja, ali dostopa do svojih podatkov, da se ohrani varnost vaših osebnih podatkov.

Vse transakcije se obdelujejo prek ponudnika prehoda in se ne shranjujejo in obdelujejo na naših strežnikih.


Ali uporabljamo "piškotke"?

Mi ne uporabljamo piškotke za sledenje namene.

Lahko se odločite, da ima vaš računalnik vas opozorim, vsakič, ko je piškotek poslan, ali pa se lahko odločite, da izklopite vse piškotke. To storite s pomočjo brskalnika (kot je Internet Explorer) nastavitve. Vsak brskalnik je malo drugačna, tako da si v meniju Pomoč vašega brskalnika, da se naučijo pravilno pot, da spremeni svoje piškotke.

Če onemogočite piškotke izključite, bodo nekatere funkcije onemogočene, da bo vaša izkušnja spletne strani bolj učinkovito in nekaterih naših storitev ne bo deloval pravilno.

Vendar pa lahko še vedno naročajo.


Tretja skupina Razkritje

Nikoli ne bomo prodali, trgovina, ali zunanjih strank drugače prenese svoje osebne podatke.


povezave tretjih oseb

Mi ne vključujejo ali ponujajo izdelke tretjih oseb ali storitve na naši spletni strani.


Google

Zahteve Googlovi oglaševalski lahko povzamemo s Googlovih načelih oglaševanja. Ti so vzpostavljeni za zagotavljanje pozitivne izkušnje za uporabnike. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en.

Uporabljamo Google oglaševanje AdSense na naši spletni strani.

Google, kot tretja stranka prodajalec uporablja piškotke za oglase na naši spletni strani. Googlova uporaba piškotka DART omogoča, da služijo oglasov za naše uporabnike na podlagi njihovega obiska na naši spletni strani in drugih mestih na internetu. Uporabniki lahko odločite za uporabo piškotka DART pravilnik o zasebnosti za Google oglasa in omrežja vsebine.


Uvedli smo naslednje:

  • Demografija in interesi poročanja

Smo skupaj s prodajalci tretjih oseb, kot so Google uporabljajo piškotke (kot so piškotki Google Analytics) in piškotke tretjih oseb (kot je piškotek DoubleClick) ali druge identifikatorje tretjih oseb ter za zbiranje podatkov o uporabniških interakcij z prikazov oglasov in druge funkcije oglas storitev se nanašajo na naši spletni strani.

Onemogočanje:
Uporabniki lahko nastavite možnosti za kako Google oglašuje, da vas na strani z nastavitvami Google Ad. Druga možnost je, se lahko odjavite tako, da obiščete pobuda Network Advertising odjavite stran ali trajno uporabo Google Analytics brskalnik dodati naprej.


California Zakon o varstvu Online Privacy

CalOPPA je prvi državni zakon v državi zahtevajo komercialnih spletnih strani in spletnih storitev objavili pravilnik o zasebnosti. regalni razteza zakonom je tudi zunaj Kaliforniji zahteva osebo ali podjetje v Združenih državah Amerike (in razumljivo svet), ki deluje spletne strani, ki zbirajo osebne podatke iz Kalifornije potrošnikov bi objavili vidno politiko zasebnosti na svoji spletni strani navaja točno podatke, ki se zbirajo, in tistimi, posameznikom, s katerimi je v skupni rabi, in v skladu s tem pravilnikom. - Preberite več na: https://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf


Po CalOPPA smo se strinjate z naslednjim:

Uporabniki lahko obiščete našo spletno stran anonimno
Ko je ta pravilnik o zasebnosti ustvarili, bomo dodali povezavo do nje na naši spletni strani, ali pa vsaj na prvi pomemben strani po vstopu naše spletne strani.
Naša zasebnosti povezava vključuje besedo "zasebnosti", in jih je mogoče zlahka najti na strani zgoraj.

Uporabniki bodo obveščeni o vseh spremembah politike zasebnosti:

  • Na naši zasebnosti stran

Uporabniki so sposobni spremeniti svoje osebne podatke:

  • Tako, da nam pošljete
  • Do nas kliče

Kako naša stran ročaj ne spremljali signale?

Spoštujemo ne spremljali signale in ne slediti, rastlinskih piškotke, ali pa uporabite oglaševanje, ko je mehanizem brskalnik ne Track (DNT) v mestu.


Ali naši spletni strani omogočajo sledenje vedenju tretje osebe?

Prav tako je treba opozoriti, da ne dovolijo sledenje tretja oseba vedenjske


COPPA (Zakon o varstvu otrok Online Privacy)

Ko gre za zbiranje osebnih podatkov od otrok, mlajših od 13 let, Zakon o varstvu (COPPA) Otroški Online Privacy postavlja starše v nadzoru. Zvezna komisija za trgovino, narod je agencija za varstvo potrošnikov, uveljavlja Coppa pravilo, ki opredeljuje, kaj morajo upravljavci spletnih strani in spletnih storitev storiti za zaščito zasebnosti in varnosti otrok na spletu.

Mi ne posebej tržijo otrokom, mlajšim od 13 let.


Poštenega ravnanja s podatki

V poštenega ravnanja s podatki Načela tvorijo hrbtenico zakona o zasebnosti v Združenih državah Amerike in pojme, ki jih vsebujejo, so imeli pomembno vlogo pri razvoju zakonodaje o varstvu podatkov po vsem svetu. Razumevanje sejem informacijskih načel Practice in kako jih je treba izvajati, je ključnega pomena, da v skladu z različnimi zakoni o zasebnosti, ki varujejo osebne podatke.


Da bi bilo v skladu z poštenega ravnanja s podatki bomo vzeli naslednje odzivne ukrepe, če pride do kršitev podatki:

Mi bomo obvestili uporabnikom preko e-pošte

  • V roku 1 delovnega dne
  • V roku 7 delovnih dni

Strinjamo se tudi z individualno načelo pravnih sredstev, ki zahteva, da imajo posamezniki pravico do opravljanja pravno izvršljivih pravic proti zbirateljev podatkov in predelovalci, ki ne držijo zakona. To načelo ne zahteva le, da imajo posamezniki izvršljivih pravic zoper uporabnikov podatkov, ampak tudi to, da imajo posamezniki obrnejo na sodišča ali državnega organa za preiskovanje in / ali pregon neskladnosti s podatki procesorjev.


Zakon CAN SPAM

Zakon o CAN-SPAM je zakon, ki določa pravila za komercialno e-pošto, določa zahteve za komercialne sporočil, daje prejemnikom pravico, da se e-poštna sporočila ustavljeno se pošiljajo z njimi, ter določa stroge kazni za kršitve.


Zbiramo vaš e-poštni naslov, da se:

  • Pošlji informacije, odgovoriti na vprašanja, in / ali druge zahteve ali vprašanja.
  • Procesne naročila in za pošiljanje informacij in posodobitve, ki se nanašajo na naročila
  • Prav tako lahko vam pošljemo dodatne informacije v zvezi z vašim izdelkom in / ali storitev.
  • Tržno na naš poštni seznam ali pa še naprej pošljete e-pošto za naše stranke, potem ko je prišlo prvotna transakcija

Da bi bili v skladu z CANSPAM smo se strinjate z naslednjim:

  • NE uporabljajte napačne ali zavajajoče predmete ali e-poštne naslove
  • Ugotovite sporočilo kot oglas na nek razumen način
  • Vključujejo fizični naslov naših poslovnih ali kraja sedeža
  • Monitor storitve email marketing tretjih oseb za skladnost, če se uporablja ena.
  • Honor opt-out / odjavo zahteva hitro
  • Uporabnikom omogočajo, da se odjavi s pomočjo povezave na dnu vsakega e-pošte

Če kadarkoli želite odjaviti od prejemanja prihodnjih e-pošte, lahko nam pišite na

  • Sledite navodilom na dnu vsakega e-pošte.

in bomo takoj vam odstranili iz vseh dopisov.




Pišite nam

Če obstaja kakršna koli vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti nam lahko pišete prek spodnje informacije.

hollandshielding.com
Jacobus Lipsweg 124
Dordrecht, Južna Holandija 3316BP
Nizozemska
[email protected]
31 (0) 78-2.049.000

Zadnja posodobitev 2015-12-16

Želite ...