oznaka CE

Kaj je oznaka CE?

CE vključuje izjavo proizvajalca, ki pravi, da je izdelek v skladu z osnovnimi merili Evropske unije - na primer Direktiva EMC - glede varnosti, okolja in zdravja uporabnikov. Ta izjava je vidno zastopana na izdelku, ki ga znakom CE.

Glede na tveganje, pri nekaterih skupinah proizvodov mora izjava proizvajalca biti potrjena s testiranjem s strani neodvisne tretje osebe, tako imenovani priglašenega organa. Če je skladnost z vsemi veljavnimi merili, določenimi v evropskem standardu za zadevni izdelek, potem je pravna "domneva o skladnosti z zahtevo, ki izhaja iz te direktive." Test neodvisna tretja stranka na podlagi prevladujočih evropskih standardov poteka potrjuje to domnevo o skladnosti. Poleg tega, da je lahko tudi obvezna v skladu z več direktivami in posledično različnih evropskih standardov - na primer kombinacijo EMC direktiva in direktive o nizki napetosti.

CE
oznaka CE

skladnosti CE

  • Znak skladnosti CE sestoji iz začetnic "CE" v natančnem razmerju.
  • Če se oznaka CE zmanjša ali poveča, je treba upoštevati razmerja.
  • Kje je aparat veljajo druge direktive, ki zajemajo druge vidike in ki prav tako predvidevajo skladnosti CE, slednji kaže, da se za naprave domneva, da so skladni s teh drugih direktiv.
  • Kadar ena ali več teh direktiv proizvajalcu med prehodnim obdobjem dovoljuje izbiro, katere ureditve bo uporabil, znak CE kaže skladnost samo z direktivami, ki jih je uporabil proizvajalec. V tem primeru je treba podrobnosti iz uporabljenih direktiv je treba navesti v dokumentih, obvestilih ali navodilih, ki jih zahtevajo direktive in ki spremljajo take aparate.
  • Različne sestavine znaka CE morajo biti enako visoke, a ne manjše od 5 mm.

CE EMI / RFI testiranje - Holland zaščitnih sistemov - EMI / RFI Oklop Holland Shielding Systems BV CE EMI / RFI testiranje - Holland zaščitnih sistemov - EMI / RFI Oklop Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.2/5 based on 6 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
1 CE EMI / RFI testiranje - Holland zaščitnih sistemov - EMI / RFI Oklop Holland Shielding Systems BV
Product description: CE oznaka, to potrdilo, zaščita ES, pravil ES, Uredba ES, preverjanje ES, EMI / ES, EMI pravila, pravila zaščito pred sevanjem, oklopljen, CE certificiranje

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Bi radi, da ...