Ustanovljen je bil leta 1985, Holland zaščitnih sistemov začela služijo industriji elektronike iz prvotne lokacije v mestu Dordrecht, Nizozemska. Hitra rast in mednarodno priznanje je bilo potrebno premakniti podjetje v večje produkte razvoju objekt in prodajno službo izven mesta v letu 2001.


Iz teh novih prostorih bomo lahko služil našim strankam še bolje z visoko kakovostnih, poceni ščit rešitve. Holland Oklop Systems proizvaja široko paleto EMI / RFI izdelkov ščit, kot so EMI Tesnila, Fingerstrips, prevodni trakovi in ​​satja okna.


Prav tako projektiranje in namestitev popolne Faradayeva kletka, za bolnišnice, kot tudi vojaških bunkerjev in Tempest sobe. Ker je naša ponudba izdelkov je zelo raznolika, lahko skoraj rešiti vsak zaščitnega težavo, se lahko soočajo z. Specializirani smo v kratkih dobavnih rokih, ekonomično rešitev in sposobnost za oblikovanje in izdelavo po meri izdelane izdelke v 2-3 dneh.


Izdelujemo zaščitene vrata, šotori, filtri, ventilations, ohišja in okna. Mi uporabljamo dnevne storitve pošiljanja po vsem svetu v 24 urah. Naši tehnični inženirji bodo sodelovali z vami že v fazi projektiranja do končne proizvodnje.


Holland Oklop Systems BV
Jacobus Lipsweg 124
3316 BP Dordrecht
Nizozemska

Telefon: 31 - (0) 78 613 13 66
Faks: 31 - (0) 78 614 95 85

E-pošta: info@hollandshielding.com

Sales Office Holland Shielding Systems
Holland zaščitnih sistemov, Prodajna pisarna
Test room Holland Shielding Systems
Holland zaščitnih sistemov, Prostor
Factory Holland zaščitnih sistemov
Holland zaščitnih sistemov, proizvodnja objekt
Transport Division Holland zaščitnih sistemov
Holland zaščitnih sistemov, Oddelek za promet
Design Office Holland Shielding Systems
Holland zaščitnih sistemov, oblikovanje urad

Podjetje uvod film

O Holland zaščitnih sistemov EMI / RFI Oklop O Holland zaščitnih sistemov EMI / RFI Oklop Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.5/5 based on 15 customer reviews
In stock
Product description: Ščit rešitve za al svoje zaščitah težave, EMI / RFI ščitnik izdelkov in smo tudi oblikovanje Faradayeva kletka!

Splošna dokumentacija

Meritve na lokaciji

Zaščiteni stojala

1500

Zaponko sistemom zaščitnega PCB