FCC

Definicija "Zvezne komisije za komunikacije - FCC

FCC je kratica za Zvezne komisije za komunikacije.

FCC (Federal Communications Commission) neodvisna vladna agencija, ki ureja meddržavnih in mednarodnih komunikacij prek radia in televizije ter žice in kabla in satelita. Zvezna komisija za komunikacije je agencija vlade Združenih držav Amerike, ki je ustvarjen z aktom kongresa in je neodvisen od izvršnih oddelkov.


Zrušijo "Zvezne komisije za komunikacije - FCC"

aktivnostih FCC so budno spremljajo borznih privržencev, saj vpliva na podjetja, vzdolž različnih poslovnih področjih. FCC namenja mobilno in brezžično accesss, ureja medije združitev podjetij in prevzemov, varuje pravice intelektualne lastnine, in ureja standarde vsebine in distribucijo vseh medijskih podjetij, ki delujejo v Združenih državah Amerike.


Holland Oklop Systems BV in FCC

Leta 1979 so bile uvedene zakonske omejitve o elektromagnetnih emisij iz vseh digitalnih naprav s strani FCC v ZDA kot odgovor na povečano število digitalnih sistemov, ki so moteče pri žičnih in radijskih komunikacij. Preskusne metode in omejitve so temeljile na CISPR publikacij, čeprav so bile podobne omejitve že izvajajo v nekaterih delih Evrope. Od teh dneh Holland zaščitnih sistemov BV začel izdelovati zaščitni materiali, da bi dobili opremo v predpisanih zahtev glede emisij in njihovo vzdrževanje v okviru zahtev.

V sredini 1980-ih, so države članice Evropske unije sprejela vrsto "novega pristopa" direktiv z namenom poenotenja tehničnih zahtevah za proizvode tako, da ne postanejo ovira za trgovino znotraj ES. Ena od teh je bila Direktiva EMC (89/336 / ES), in to velja za vse opreme, dane na trg ali vzeti v službo. Njeno področje uporabe zajema vse naprave ", ki bi lahko povzročila elektromagnetne motnje, ali na delovanje katerih lahko prizadenejo takšne motnje".

To je bilo prvič, da je zakonska zahteva o imuniteti, kot tudi emisije na aparate, namenjene za splošno populacijo. In čeprav se lahko pojavijo dodatne stroške za nekatere izdelke, da se jim je znano stopnjo odpornosti, saj povečuje njihovo zaznano kakovost, saj so lahko sobiva z aparatom v aktivnem EM okolju sodobnega časa in z manj težavami.

Številne države imajo zdaj podobne zahteve za proizvode, ki izpolnjujejo določeno stopnjo Elektromagnetna združljivost (EMC) uredbe.

FCC logo
FCC logo
FCC Building
FCC Building
Tam je zakonska zahteva o imuniteti, kot tudi emisije za aparat namenjen splošni populaciji
Tam je zakonska zahteva o imuniteti, kot tudi emisije za aparat namenjen splošni populaciji
Explination od Zvezne komisije za komunikacije Holland Shielding Systems BV Explination od Zvezne komisije za komunikacije Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.2/5 based on 13 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
1 Explination od Zvezne komisije za komunikacije Holland Shielding Systems BV
Product description: FCC | EMI/RFI shielding product & solutions, common for in-stock products. Worldwide support for industries.

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Bi radi, da ...

Da bi dobili ponudbo za V 24 urah izpolniti obrazec spodaj.

Part Number
* Opomba: Potrebni so rdeče bloki