Kako ščit prezračevalnih odprtin proti elektromagnetne motnje

V nadaljevanju bomo na kratko razlago o tem, kako lahko ščit odprtine za prezračevanje in kateri izdelki so primerni.

V ohišju elektronike ali zaščiteni prostorih je običajno potrebno, da se ohladi, toploto in osvežitev zraka. Vendar pa ne more preprosto ustvariti odprtino za pretok zraka, saj bi to skoraj v celoti uničil pravilno elektromagnetno zaščitni učinkovitost stanovanj ali sob.

Za elektromagnetno zaščita zračnih odprtin smo razvili zaščiteni prezračevanje plošče, razvrščene v več različic izdelka (glej izdelkov spodaj). Zavarovani ventilacijskih plošče, imenovane tudi zaščiten satja odprtine plošče, zagotavljajo ustrezen pretok zraka za hlajenje ali za ogrevanje v elektronskih zaprtih ali Faradayeva kletka ob ohranjanju potrebnega EMI ščit.

Imamo široko paleto EMC in EMI prezračevalnih plošč in filtrov, ki so na voljo, ki so namenjeni vsem predvsem omogočiti neoviran pretok zraka, medtem ko preprečevanje prenosa elektromagnetnih motenj (EMI). Ti proizvodi se uporabljajo povsod tam, kjer je pogoj za zračnim hlajenjem ali prezračevanjem brez ogrožanja integritete zaščitni iz okrova.

Honeycomb prezračevalne plošče

9500
Honeycomb odprtine

Honeycomb prezračevalne plošče

Te satovje se lahko izvajajo v velikosti po meri, brez dodatnih stroškov. Visoka zmogljivost zaščita z minimalnim padcem tlaka.

9505 brez okvirja Honeycomb odprtine

EMC filter za prah prezračevalne plošče

EMI zaščiten prezračevalnih plošče za prezračevanje in ogrevanje brez okvirja. Posibble s stisnjenim prirobnico.

9510 EMC filter za prah prezračevalne plošče

EMC filter za prah prezračevalne plošče

Kombinirani prah in EMC filter za nizke ravni ščit in preprečevanje prahu.

9520 EMC tkane mreže prezračevalne plošče

EMC tkane mreže prezračevalne plošče

Readymade filter z več sloji tkanine žično mrežo, da bi preprečila prah in delce.

9530
Honeycomb ventilator ščiti

EMC tkane mreže prezračevalne plošče

Honeycomb prezračevalne rešetke, posebej zasnovan za standardne velikosti ventilatorjev, na primer v računalniških primerih.

9540
EMP prezračevalne plošče

EMP prezračevalne plošče

Te izvrtane ventilacijske paneli so namenjeni za uporabo visoko zmogljive, kjer se zahteva visoko dušenje zlasti v (magnetno) polje H.

Honeycomb prezračevanje plošče, filtri EMC Prah, žari, tkane mreže zračniki Honeycomb prezračevanje plošče, filtri EMC Prah, žari, tkane mreže zračniki Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.5/5 based on 9 customer reviews
In stock
Product description: Satja odzračevalne plošče EMC filtra za prah prezračevalnih plošče in EMC tkane mreže prezračevalnih plošč, da se prepreči prenos elektromagnetnih motenj.

1500

Zaponko sistemom zaščitnega PCB