Kako EMI-ščit plastičnem ohišju

V nadaljevanju bomo podrobno pojasnite, kako lahko plastično ohišje je EMI zaščiteni in izdelkov, ki jih lahko uporabite.

Elektromagnetna polja potujejo skozi plastične elektronike ograjenih zelo enostavno. Kot rezultat, ta tip stanovanja ni elektromagnetno združljivi; z drugimi besedami, lahko elektromagnetna polja z drugo opremo generirane lahko moti elektronike ali področja, ki jih oddaja naprava moti druge elektronske naprave v bližini. Za rešitev teh problemov, bo treba uporabiti za plastiko, da bi naprava EMC odporne proti Zaščitni sloj (EMI ščit).

Obstaja več načinov za zagotavljanje premium EMI / RFI zaščitnega delovanja. Poseben raztopina se lahko izbere v odvisnosti od slabljenje želeno. Ena od možnosti je pleskanje stanovanja z prevodno pršila, ki bo ponudil relativno majhno zmanjšanje, vendar pa ima to prednost, da lahko pride do zapletenih oblik. Obstajajo tudi filmi, ki imajo za posledico višjo stopnjo zmanjšanja, vendar je lahko težko, da jih uporabljajo v ohišju z kompleksnih oblik.


Kako ugotoviti, kateri sistem je pravi za vašo prijavo

  • Kakšne so količine in letni obseg?
  • Kakšna je velikost in oblika izdelka, ki ga želite ščit?
    Za več informacij, prosimo, pošljite tehnično risbo ali sliko ohišja, tako da vam lahko svetujejo
  • Kakšen je vaš zahtevani dobavni rok?
  • Je maskiranju potrebno (tj obstajajo deli, ki imajo, da ostanejo nepokriti / nepobarvana)?
  • Kaj je želeno dušenje?

Ko zahteva nasvet, navedite odgovore na čim več od teh vprašanj, kot je mogoče.


Za EMC ščitnik plastičnem ohišju, naslednje rešitve so na voljo:

Električno prevodna nikelj prevleka (partnr 3801). Električno prevodna nikelj prevleka, ki so v aerosolov 365 ml, pločevinke 5 litrov in pločevinke po 20 litrov
Električno prevodna nikelj prevleka (del št. 3801), ki so v aerosolov 365 ml pločevinke 5 litrov in pločevinke 20 litrov
Več informacij o 3801 serije električno prevodnega nikelj prevleko
Električno prevodna metalizacijo (partnr 3838). Električno prevodna metalizacijo je na voljo na zahtevo. Za kotaciji je najbolje, da pošljete sliko vašega plastične ograde s količino potrebnega
Električno prevodna metalizacijo (del št. 3838), na voljo na zahtevo. Za ponudbo nam pošljite sliko vašega plastične ograde s količino potrebnega
EMI ograjenih (partnr 1900). Mu-baker ohišja in ohišja za EMI ščitom za PCB znotraj plastičnem ohišju
EMI ohišja (Part nr. 1900). Mu-baker ohišja in ohišja za EMI ščitom PCB znotraj plastičnem ohišju
Visoka natančnost prevodna EMI folija tvori
Natančna oblikovanje prevodna EMI folija

Nasvet

Če želite prejemati nasvete (brezplačno), pošljite svoje risbe po e-pošti na info@hollandshielding.com ali po faksu na + 31- (0) 78 -614 9585. bomo odgovorili v nekaj urah.

Nasvet: Nikoli ne uporabljajte silikona anti-podporo, saj da ne more biti ponovno odstranimo. ločilna sredstva, ki temeljijo na masti ali olju je vse v redu, saj jih je mogoče odstraniti v naši razmaščevanje / čiščenje proces. Vaš oblikovalca, je treba o tem obveščeni vnaprej.

Na splošno:

Ko so velike količine (več kot 5000), ki jih je treba upoštevati, metalizacija je običajno boljša rešitev. Ker je to storjeno v vakuumu, je potreben ustrezen jig, da imajo komponente in tudi delno to masko (na primer, da se prepreči kratek stik). Šablone so izdelani v našem stroj inženiringa rastlin; morajo biti zasnovan in izdelan z veliko natančnostjo in postopek lahko traja več tednov. Z dimenzijami, ki presegajo 500 mm postopek metalizacija splošno postane dražje; Običajno so veliki predmeti poškropiti z prevodno barvo.

Ko hitro potrebujete izdelek, in serija je majhen (do nekaj sto), priporočamo uporabo prevodno plast barve (prevodno oblogo), ki se lahko uporabljajo za vas, ali lahko to uporabljajo sami, če ste potrebni opremi . Ko je geometrija proizvoda preprosta, je možno, da varuje napravo s filmom ali tekstilnega proizvoda. To je tudi dober način za EMI-pečata le na občutljivih delih vašega izdelka. Orodju je relativno poceni, ker se ta vrsta zaščita lahko proizvaja z rezalno vodnika ali lasersko reši stroju.

Če se deli majhne (do 100 mm) in visoke mehanske lastnosti niso potrebne, se lahko uporabljajo prevodna plastike. Zato je najbolje, v tem primeru, da se posvetuje s svojim oblikovalca in nas, da bi našli najboljšo možno rešitev.

Z galvansko ali kemično obdelavo (za majhne dele in velikih količinah), na splošno, selektivni premaz ni mogoča. Tako znotraj in zunaj se obravnavajo.

Kako ščit plastičnega ohišja | Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV Kako ščit plastičnega ohišja | Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.9/5 based on 6 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
1 Kako ščit plastičnega ohišja | Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV
Product description: Kako ščit plastičnega ohišja | EMI/RFI shielding product & solutions, common for in-stock products. Worldwide support for industries.

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Bi radi, da ...