Kovinske omare, (19 ") Stojala in ohišja

EMI zaščitni kovinski nosilci za ohišja

Kovinske omare, (19 ") Stojala in zaščitnim ohišja

Kot eden izmed najbolj znanih svetovnih strokovnjakov na področju EMI ščit in najširšo paleto zaščitnih izdelkov na svetu, smo sposobni ponuditi našim strankam zelo dobro zaščiteni ohišja iz zaloge, pa tudi posebej prilagojena za naše stranke.


aplikacije

 • Server sobe
 • digitalna forenzika
 • Brezžični testiranje
 • RR
 • EMC testiranje

Kako je zasnovan

Bomo dostavili razmeroma preprostih zaščiteni škatle za majhne študije na velikih EMI in FCC težkih Zaščitene sklope.

Naša EMI zaščiten police so izdelane iz naše patentirane Mu-fero ploščo materiala 6800 serije, ki je galvansko popolnoma združljiv z našo EMI ščit tesnilom
materiali. Ta kombinacija se kaže v zelo visoki zmogljivosti zaščitni, tudi na dolgi rok.

Naši Zaščitene sklope vam omogočajo, da izpolnjujejo najrazličnejše zahteve za EMI / RFI zatiranje, vključno z:

 • Mil Spec 285
 • TEMPEST
 • FCC Part 15
 • Evropska VDE

Naši EMI in FCC linije izdelkov prihaja v obeh vertikalnih nosilcev in nagnjenih sprednjih konzole (15 in 30 stopinj). To je zasnovan z dvojno polico, dvojno letalo kota gradnje, zaradi česar je najmočnejši kabinet v industriji, ki lahko nosi do 1400 kilogramov opreme.


EMI in FCC Težka ohišja

Odvisno od željene nivoje atenuiranja in frekvenčnem področju lahko tesnilni material za naše stojala so berilij baker vzmetne finges; Standardna ščit in / ali ultra mehka ščit.

Ta tesnila so se izkazali kot časovno obdobje, je to ne vpliva na zrak, ozon, ultravijolični in jedrskega sevanja ali topil in ne more kosmičev ali vdreti v majhnih prevodnih delov, ki lahko kratko iz elektronike.

Imamo 6 različnih stopenj slabljenje. Najbolj izpolnjujejo TEMPEST in EMP zahteve. Poleg tega sta dve iz nerjavečega jekla čepi v zadnjem spodnjem delu okvirjev za pomoč na ozemljitev. Naš najnaprednejši izdelek izpolnjuje in presega standard NSA 94-106.

Stojala FCC so narejeni iz 14 profila jekla. Silver pletenic tesnila sta pritrjena na ogrodje z prevodne, pritisk občutljivega lepila. pena jedro je tesnilo ponuja majhno zapiralno silo. Vse površine vrat, plošč in okvirji, ki prihajajo v stik z EMI tesnila so metalizirani korozije uporovnem površino. FCC stojala zagotavlja vsestranskost, zanesljivost in stroškovno učinkovitost, medtem ko še vedno izpolnjevanje FCC, CE Mark ali druge poslovne pogoje.

EMI in FCC omare nahajajo panel kote narejeni iz 3/16 "jeklo, 50% debelejše od povprečne uporabljajo v industriji. Horizontalne podporne kanali so snemljiva zaradi ekstremno moč okvirja. Pozitivna zapahov strojne opreme, ne magnetna ali velcro podiranje, je standard.


standardne velikosti

Standardne Panel Heights:
534 mm do 2134 mm, v vsakem 45 mm prirastka

Standardne Globine:
43 mm, 61 mm, 74 mm in 92 mm

Standardne Panel Širine:
48 mm, 61 mm, 76 mm, adapterji so na voljo za vgradnjo 23 "(58 mm) opreme


dušenja Ravni

FCC / VDE Zaščiteni Omarice
(Standaard omare, raven zmogljivosti 1)
Equipto FCC / VDE omare zagotavljajo visoko dušenje po nizki ceni. Te omare lahko pomagajo zagotoviti vaša oprema izpolnjuje FCC / VDE ali druge zahteve EMI za različne komercialne in industrijske namene. Modularna konstrukcija zagotavlja združljivost z našimi Težka in RFI kabinetov. Seveda, vse prednosti naših Težka omare, kot so zmogljivost 3.000 funtov obremenitve, da je to zelo stroškovno učinkovito zaščiteni kabinet. Nauči se več...

EMI zaščiten Omarice
(Visokozmogljivi omare, raven zmogljivosti 2)
Naši visoko zmogljive omare zagotavljajo resno zaščito EMI / RFI signalov vdori ali puščanja z občutljivo opremo za RF v mikrovalovni pasu. Z zaščitni učinkovitost več kot 75 dB pri 40 GHz, je ohišje zagotavlja osnovno zaščito pred EMP orožja in Geomagnetni nevihte, ki lahko "najamejo" komunikacijski centri, elektrarne, sistemi za nadzor in še več.

Najvišja EMI / RFI zaščita na voljo!
(Ultra visoko zmogljive omare, raven zmogljivosti 3)
Na področju inteligence in računalniške varnosti, zahteve Tempest, natančneje NSA 94-106, je amoung najstrožji. Naši laters Ultra visoko zmogljiva zaščiten omare so elektronika ohišje, ki ga inženirji Equipto Electronics 'razvili, ne le izpolnjuje, ampak daleč presega standard NSA 94-106.

Omare so po velikosti na vaše potrebe. Imate možnosti, kot spredaj in / ali zadnjimi vrati, plošče ali kombinacijo obeh; nastavljivi vertikalne pritrdilne letve z bodisi udaril z navojem ali kvadratne luknje in različnih drugih dodatkov.


Opcije

Naši zaščitnim stojala so namenjeni za modularno in prilagodljiva, širok izbor dodatne opreme so na voljo.

 • Različnih svetov in vrata
 • Fiksni, Drsna in modema Police
 • V / I plošče
 • Skladiščenje in oprema predali
 • Caster Baze, Caster Vozički in tovornjake
 • Ventilatorji in Blowers za hlajenje
 • Šasija vodniki in podpira
 • I / O predelki za plošče
 • Copper Bus Bari
 • Plug Plesni
 • Z udarci in vibracijami absorberji (testirano na Mil-Std 810D, oddelek 514.3-7,8 in 9, ki simulira 20 let grobo storitve v mobilni aplikaciji. Ta kabinet smo testirali tudi Mil-Std 901, ki simulira 10g kladivo hit .)
Polna velikost zaščiten stojalo zaprt sprednji pogled
Polna velikost zaščiten stojalo zaprt sprednji pogled
Polna velikost zaščiten stojalo odprt pogled od spredaj
Polna velikost zaščiten stojalo odprt pogled od spredaj
Vse zaščitnim stojala so opremljena z zaščiten Honeycomb prezračevalnih plošč
Vse zaščitnim stojala so opremljena z zaščiten Honeycomb prezračevalnih plošč
Za dodatne moči prezračevalnih dodatnih ventilatorjev s zaščiten Honeycomb prezračevanje plošče je mogoče namestiti na zadnji stojalo
Za dodatne moči prezračevalnih dodatnih ventilatorjev s zaščiten Honeycomb prezračevanje plošče je mogoče namestiti na zadnji stojalo
Vsako stojalo se lahko izvede z vložki in filtri, ki jih potrebujete. Pomislite podatkovnih povezav, kot so USB in Ethernet, ampak tudi filtriranih powerfeeds za naprave znotraj stojala.
Vsako stojalo se lahko izvede z vložki in filtri, ki jih potrebujete. Pomislite podatkovnih povezav, kot so USB in Ethernet, ampak tudi filtriranih powerfeeds za naprave znotraj stojala.
vratni okvir Stojalo je opremljen z elastičnimi električno prevodnih tesnila, da se zagotovi dober stik med vrati in okvirjem, ko je zaprta.
vratni okvir Stojalo je opremljen z elastičnimi električno prevodnih tesnila, da se zagotovi dober stik med vrati in okvirjem, ko je zaprta.
Stekla v vratih je opremljen z zelo fino električno prevodno mrežo, ki jo lahko enostavno videli skozi, ampak kar zagotavlja zelo dober ščit.
Stekla v vratih je opremljen z zelo fino električno prevodno mrežo, ki jo lahko enostavno videli skozi, ampak kar zagotavlja zelo dober ščit.

ščit uspešnosti

V deze posoda wordt op de spletni een grafiek ingeladen.
Deze vsebnik niet bewerken SVP
Grafiek: Zaščiteni stojala (72)
Grafiek legenda

Opomba: Te vrednosti se merijo v laboratorijskih pogojih. Rezultati se lahko razlikujejo v drugih primerih; preberite garancijo .

EMI zaščiten stojala za strežniške sobe Holland Shielding Systems BV EMI zaščiten stojala za strežniške sobe Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V. Faradayeva kletka in zaščitnim testne škatle > Faradayeva kletka in komponente
Rated 4.6/5 based on 9 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
Faradayeva kletka in zaščitnim testne škatle > Faradayeva kletka in komponente 1 EMI zaščiten stojala za strežniške sobe Holland Shielding Systems BV
Product description: EMI zaščiten stojala za strežniške sobe

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Bi radi, da ...

Splošna dokumentacija

Da bi dobili ponudbo zaZaščiteni stojala V 24 urah izpolniti obrazec spodaj.

To make an offer for a shielded rack, we ask you to specify the desired performance and dimensions in the following blocks. Potential additional services such as filtering can be discussed later.

Series
Specify the width of the shielded rack in mm
Specify the length of the shielded rack in mm
Specify the height of the shielded rack in mm
Izberite eno od možnosti:
1 : FCC/VDE Shielded Cabinets
2 : EMI shielded Cabinets
3 : The highest EMI/RFI protection available
* Opomba: Potrebni so rdeče bloki
Acceptable file extensions (preferred a PDF file)
.ai, .bmp, .cad, .doc, .docx, .dwf, .dwg, .dxf, .dxt, .eps, .gif, .icd, .idw, .ipn, .ipt, .jpeg, .jpg, .pdf, .png, .ppt, .pptx, .psd, .rar, .step, .svg, .tif, .tiff, .xls, .xlsx, .zip